Οι ταινίες της εβδομάδας 9-16/8

Οι νέες ταινίες στη Θεσσαλονίκη για την εβδομάδα 9-16/8


Daddy Cool (Starbuck)
Κωμωδία, 2011, Καναδάς, 109 λεπτά


Σκηνοθεσία: Κεν Σκοτ

Παίζουν: Πατρίκ Ιάρ, Ζουλί Λε Μπρετόν, Αντουάν Μπερτράν, Ντομινίκ Φιλί, Μαρκ Μπελανζέ, Ιγκόρ Οβαντίς, Ντέιβιντ Μάικλ


Πάνω που ο 42χρονος Ντέιβιντ Βόσνιακ αποφασίζει να πάρει τη ζωή στα χέρια του, ανακαλύπτει ότι είναι ο βιολογικός πατέρας 533 παιδιών. Ξαφνικά, η ζωή έχει γίνει όσο περίπλοκη δεν πάει. 




Ατίθαση Συντροφία (Darling Companion)
Κωμωδία, 2012, ΗΠΑ, 103 λεπτά


Σκηνοθεσία: Λόρενς Κάσνταν


Παίζουν: Νταϊάν Κίτον, Κέβιν Κλάιν, Νταιάν Γουέστ, Ρίτσαρντ Τζένκικινς, Σαμ Σέπαρντ, Ελίζαμπεθ Μος



Η Μπεθ είναι μια μεσήλικη γυναίκα που παλεύει να τα βγάλει πέρα με τον αφηρημένο, εγωκεντρικό άντρα της, σε ένα σπίτι όπου τα παιδιά τους έχουν πλέον φύγει. Η Μπεθ θα βρει στη μέση ενός αυτοκινητόδρομου έναν σκύλο που έχει χαθεί και θα τον υιοθετήσει, δημιουργώντας μεταξύ τους μια ιδιαίτερη σχέση αγάπης και εξάρτησης. Όταν ο άντρας της χάνει τον σκύλο, η Μπεθ, τρελή από ανησυχία, ζητάει τη βοήθεια μερικών φίλων και μιας μυστηριώδους νεαρής γυναίκας, για να τον ψάξουν όλοι μαζί. Κάθε μέλος της ομάδας ανεύρεσης, θα επηρεαστεί από αυτή την περιπέτεια με το δικό του τρόπο, και θα καταλήξουν ο καθένας να ψάχνει στα πιο απίθανα σημεία!  


Ατίθαση Συντροφιά - ελληνικοί υπότιτλοι τρέιλερ... από myfilm-gr



Η Μηχανή της Χαράς (Hysteria)




Σκηνοθεσία: Τάνια Γουέξλερ
Παίζουν: Μάγκι Γκίλενχααλ, Χιου Ντάνσι, Τζόναθαν Πράις, Φελίσιτι Τζόουνς, Ρούπερτ Έβερτ, Άσλεϊ Γιένσεν

Στο απόγειο της Βικτωριανής σεμνοτυφίας, τη δεκαετία του 1880, ο χαρισματικός νεαρός γιατρός Mortimer Granville έχει μόλις χάσει τη θέση του στην κλινική που εργαζόταν εξαιτίας της ισχυρής του πεποίθησης στην ύπαρξη μικροβίων. Είναι όμως τυχερός και καταφέρνει να προσληφθεί στο ιδιωτικό ιατρείο του Dr. Robert Dalrymple, του πιο γνωστού κι επιτυχημένου επιστήμονα σε γυναικείες ιατρικές υποθέσεις. Ως ειδικός σε θέματα υστερίας, ο Dr. Dalrymple θορυβημένος από μια επιδημία που ταλαιπωρεί τις γυναίκες και προκαλεί συμπτώματα όπως κλάμα, νυμφομανία, ψυχρότητα και μελαγχολία, ο διάσημος γιατρός έχει επινοήσει μια θεραπεία που βασίζεται στο πυελικό μασάζ...


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ