Οι ταινίες της εβδομάδας 2/8



Οι ταινίες της εβδομάδας στην Θεσσαλονίκη για την εβδομάδα 2/8-9/8



Magic Mike



Σκηνοθεσία: Στίβεν Σόντερμπεργκ
με τους Τσάνινγκ Τέιτουμ, Άλεξ Πέτιφερ, Μάθιου Μακόναχι, Ολίβια Μαν, Κόντι Χορν

Ο Μάικ είναι ένας άνθρωπος με πολλά ταλέντα και γοητεία, που αναζητεί το αμερικανικό όνειρο κάνοντας όσες περισσότερες δουλειές μπορεί. Αλλά τη νύχτα... είναι απλά μαγικός. Ο σέξι χορευτής, βάζει φωτιά στην πίστα του κλαμπ Xquisite εδώ και χρόνια με το μοναδικό του στυλ και τις χορευτικές του κινήσεις. Όσο περισσότερο τον λατρεύουν οι γυναίκες, τόσο περισσότερα ξοδεύουν, και τόσο πιο χαρούμενος είναι ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, Ντάλας. Ο Μάικ παίρνει υπό την προστασία τον 19χρονο the Kid και του μαθαίνει την τέχνη του χορού, του ξελογιάσματος και του εύκολου χρήματος. Στο μεταξύ θα γνωρίσει την πανέμορφη αδερφή του The Kid, Μπρουκ, και θα την ερωτευτεί. Η ευκαιρία να στρώσει τη ζωή του βρίσκεται μπροστά του... αλλά η ίδια του η ζωή του θα μπει στη μέση.




Η Ζωή Μιας Άλλης


Σκηνοθεσία: Σιλβί Τεστάντ
με τους Ζιλιέτ Μπινός, Ματιέ Κάσοβιτζ, Ορέ Ατικά, Ντανιέλ Λεμπρούν

Η Μαρί, 40 χρονών, ξυπνάει ένα πρωί πιστεύοντας ότι είναι μόλις 25. Ξαφνικά, 15 χρόνια από τη ζωή της έχουν διαγραφεί από την μνήμη της. Καταξιωμένη πλέον επαγγελματικά και μητέρα ενός γλυκύτατου αγοριού, η Μαρί προσπαθεί να αντιληφθεί τι ακριβώς έχει συμβεί σ’ αυτό το διάστημα. Σταδιακά, αρχίζει να καταλαβαίνει με το πιο δυσάρεστο τρόπο ότι οι τίτλοι τέλους έχουν αρχίσει να πέφτουν για το μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της. Της απομένουν μόνον τέσσερις μέρες για να καταφέρει να διορθώσει τα σοβαρά λάθη της ενήλικης ζωής της. Θα μπορέσει άραγε να τα καταφέρει;




Μεσοτοιχίες


Σκηνοθεσία: Γκουστάβο Ταρέτο
με τους Χαβιέ Ντρόλας, Πίλαρ Λόπεζ ντε Αγιάλα, Ινές Εφρόν, Αντριάν Ναβάρο, Ραφαέλ Φερό, Κάρλα Πίτερσον, Χόρχε Λανάτα

Η Μαριάννα και ο Μαρτίν ζουν στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο του Μπουένος Αϊρες. Περνούν ο ένας δίπλα από τον άλλο καθημερινά, ψωνίζουν στα ίδια μαγαζιά, κολυμπούν στην ίδια πισίνα αλλά δεν έχουν γνωριστεί ποτέ. Ο Μαρτίν βγαίνει σπάνια από το σπίτι μετά τον χωρισμό του, ενώ η Μαριάννα δουλεύει ως αρχιτέκτονας και αισθάνεται ανίκανη να συνάψει οποιονδήποτε σοβαρό δεσμό, αφού βγαίνει από μία τετράχρονη σχέση.




Επιχείρηση: Χάος


Σκηνοθεσία: Γκάρεθ Έβανς
με τους Ίκο Ουβάις, Ντόνι Αλάμσια, Ανάντα Τζορτζ

Μια επίλεκτη ομάδα ειδικών δυνάμεων έχει αναλάβει να εξοντώσει τον πιο αδίστακτο εγκληματία της Τζακάρτα που εδρεύει σε ένα τεράστιο ρημαγμένο κτίριο παρέα με δολοφόνους, βιαστές, ναρκομανείς και κλέφτες. Η αποστολή εκτός από μυστική είναι και η πρώτη που συμμετέχει ένα νεοσύλλεκτο μέλος της ομάδας των αστυνομικών. Όταν η αποστολή αποκαλύπτεται κι ο εγκληματίας υπόσχεται ασυλία σε όποιον προσφερθεί να σκοτώσει τους αστυνομικούς-εισβολείς, ο νεοσύλλεκτος θα χρειαστεί να επιστρατεύσει όλο του το θάρρος για να βγει ζωντανός από μια εφιαλτική δοκιμασία που τον περιμένει σε κάθε ένα από τους 30 ορόφους του κτιρίου.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ