H Vegetable Orchestra στη Θεσσαλονίκη


Παίρνουμε τα καροτάκια και τα αγγουράκια, τα καθαρίζουμε καλά από μέσα και δεν φτιάχουμε σαλάτα αλλά... μια φλογέρα για την Vegetable Orchestra!

Mια ορχήστρα μοναδική στο είδος της, που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα των 46ων Δημητρίων, που ανακοινώθηκε χτες και επίσημα.




Η Vegetable Orchestra, που έχει ξαναεπισκεφτεί τη χώρα μας το 2006 σε ένα κοντσέρτο που δόθηκε στην Πάτρα το 2006 (που τοτε ήταν Πολιτιστική Πρωτεύουσα) είναι ένα σύνολο μουσικών όνομα και πράμα! Ιδιαίτερα δημοφιλης και γνωστή την Ευρώπη εδώ και χρόνια, γυρνάει από πόλη σε πόλη με ένα φορτωμένο συναυλιακό πρόγραμμα. Με μοναδικό εκφραστικό μέσο την μελωδικότητα των λαχανικών και των φρούτων η αυστριακή ορχήστρα αλά Φρουτοπία αν μη τι άλλο θεωρείται ιδιαίτερα πρωτότυπη. Είμαι σίγουρος πως μικροί και μεγάλοι που θα βρεθούν στο Μέγαρο Μουσικής στις 26-27 Σεπτεμβρίου θα γευτούν με ευχαρίστηση τις μελωδίες τους. Τόσο που ελπίζω να μην χρειαστεί να έρθει μαζι τους και ο Αιμίλιος το μήλο ή ο Βρασίδας το κρεμμμύδι στην Θεσσαλονίκη!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΛΙΣΤΕΣ

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ