Ο Έντι Μέρφι παρουσιαστής των Όσκαρ?


Μια είδηση συζητιέται από χτες σε όλα τα κινηματογραφικά ΜΜΕ και ιστολόγια. Ο Έντυ Μέρφι λέγεται πως θα είναι ο επόμενος παρουσιαστής των Όσκαρ του 2012. Άγνωστο πως μετά την φετινή επιλογή δύο νέων ηθοποιών, Αν Χάθαγουει και Τζειμς Φράνκο, οι οποίοι ομολογουμένως δεν τα πήγαν και τόσο καλά (ειδικά ο Φράνκο ήταν μια ζωντανή απογοήτευση) οι παραγωγοί του σώου σκέφτονται να προτείνουν στην Ακαδημία ως οικοδεσπότη μια δοκιμασμένη δόξα των 80ς. Ελπίζω μόνο να μην ξεμυτίσει από κάπου και η Λατόγια Τζάκσον!

Να σημειωθεί πως ο Έντυ Μέρφι έχει κερδίσει στο παρελθόν 1 υποψηφιότητα για Όσκαρ β ανδρικού ρόλου (το 2007 για το μιούζικαλ Dreamgirls και έχασε από τον Άλαν Άρκιν του Little Miss Sunshine). Η παρουσία του στα Όσκαρ πιθανολογείται πως είναι συνδυασμένη με τη νέα ταινία στην οποία συμπρωταγωνιστεί μαζί με τον Μπεν Στίλερ "Tower Heist" και για την οποία  εκτιμάται πως θα ενισχύσει την καλλιτεχνική διαδρομή του και λαμβάνει θετικά σχόλια λίγο πριν την πρεμιέρα της στις αμερικάνικες κινηματογραφικές αίθουσες.

Πάντως συζητιέται και ένας πιθανός ειδικός ρόλος του Μπίλι Κρίσταλ, από τους πλέον δοκιμασμένους και επιτυχημένους οικοδεσπότες της βραδιάς, ο οποίος γνώρισε θερμή υποδοχή στην φετινή απονομή, όπου έκανε ένα πέρασμα ολίγων λεπτών. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν πιθανότατα πολύ σύντομα.

Ανανέωση 7/9/2011: Ο Έντυ Μέρφι ανακοινώθηκε τελικά από την Ακαδημία ως επίσημος οικοδεσπότης των Όσκαρ 2012. Εγώ να ευχηθω από την πλευρά μου χαρούμενο 1987 στην Ακαδημία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ