ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ


Για άλλη μια φορά η ΕΣΠΡΕΣΣΟ επιτέλεσε το καθήκον της. Προστατεύει τους Έλληνες από το αναίσχυντο πορνοκάναλο της ΒΟΥΛΗΣ, που σε τόσο δύσκολους καιρούς εκτοξεύει τις δικές του ασύμμετρες απειλές προς το Έθνος, το οποίο βέβαια δοκιμάζεται διπλά. Από τη μια οι πυρκαγιές και από την άλλη η ροζ ταινία! Πόσα να αντέξει ο τράχηλος του Έλληνα?

Βέβαια μάλλον κανείς δεν τους είπε ότι αυτή και άλλες παρόμοιες ταινίες θα τις δούν με πολύ άνεση στο Φεστιβαλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης αλλά και στις Νύχτες Πρεμιέρας στην Αθήνα. Κανείς δεν τους είπε ότι παραγωγός της ταινίας είναι ο διεθνούς φήμης Μπέλα Ταρ(που πρόσφατα διαγωνίστηκε στο Φεστιβάλ Καννών). Κανείς δεν τους προειδοποιήσε ότι ο σκηνοθέτης διασκεύασε το βιβλίο ένός σχετικά δημοφιλούς Ούγγρου συγγραφέα. Και φυσικά κανείς δεν τους ρώτησε γιατί επί τόσες εβδομάδες σερί χαρίζαν στους αναγνώστες τους σε DVD τις "Περιπετείες της Εμμανουέλας" και πως μέσα στην ύλη τους χωράει τόση ανάγκη για σπέρμα και ήθος που περιορίζεται σε ένα
γυμνούλι στήθος...


ΥΓ: Όπως σωστά επεσημαίνει το
mediablog δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούνται με την σεμνότητα και την ταπεινότητα. Απλά την προηγούμενη είχαν γίνει ρεζίλι γιατί δεν ήξεραν τον Γκρίναγουεϊ. Διαβάστε επίσης μια συγκλονιστική "αποκάλυψη" για τον Φοίβο Δεληβοριά. Μιλάμε για τρελό γέλιο... (το χρειαζόμουν με τόση μαυρίλα τελευταία)

Σχόλια

Ο χρήστης ΠΡΕΖΑ TV είπε…
Μα καλα ποιος θα κατσει να παρει στα σοβαρα την Espresso;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
έλα ρε γαμώτο! πότε παίχτηκε η ταινία και την έχασα!! κι αυτή η espresso χάθηκε να το καταγγείλει πριν παιχτεί η ταινία? Να προλάβουμε να ενημερωθούμε βρε παιδί μου! Και μετά να δεις ποιοτικά νούμερα τηλεθέασης το Βουλοκάναλο!
Ο χρήστης drunk tank είπε…
καλησπέρα, είμαστε από την εσπρέσσο. έχουμε να σας δηλώσουμε τα εξής: "ροζ ταινία προβλήθηκε στο κανάλι της βουλής. την ταινία σκοπεύαμε να τη δώσουμε στο επόμενο φύλλο μας παρέα με σεξουαλικά βοηθήματα ατομικής ικανοποίησης και χαρτομάντηλα. θα ήταν η πρώτη φορά που θα δινόταν η ταινία στο ελληνικό κοινό. τώρα που το κανάλι μας πρόλαβε η οικονομική μας ζημία είναι τεράστια. ποιος θα αγοράσει την φυλλάδα, ε με συγχωρείτε , εφημερίδα μας; ποιος θα μας πληρώσει πίσω την επένδυση; σας ευχαριστώ".
Ο χρήστης Cinematia είπε…
Γειά σου Alps
Ξέρω ότι χάθηκα αλλά το νησί ήταν τόσο μαγικό, η θάλασσα τόσο καθαρή και γαλάζια που με κράτησαν μακριά απο το ιντερνετ και γενικά απο τα εγκόσμια.Πέφτω απο τα σύννεφα όχι ακριβώς για την Espresso αλλά για το μυαλό που έγραψε τέτοιο άρθρο.Το σκέφτηκε πολύ;
Καλό χειμώνα να χουμε!Όχι άλλες (")καταστροφές(")

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ