ΦΑΤΕ ΚΕΜΠΑΠ ΡΕΕΕ! (ΚΑΙ ΣΚΑΣΤΕ!)
Μοιάζει σχεδόν αστείο αλλά τελικά ο κόσμος έχει πολύ χιούμορ καμιά φορά! Μέχρι χτες ο Λιλ Μαζ ήταν ένας φτωχός πλην τίμιος κεμπαμπτζής στο Παρίσι (18ο δημοτικό διάμερισμα). Μια έμπνευση της στιγμής τον οδήγησε στο να διαφημήσει τα κεμπάπ του με ένα χαριτωμένο τραγούδι χιπ χοπ το οποίο πέρασε στο ιντερνετ στις αρχές του καλοκαιριού και ω! του θαύματος έκανε θραύση έχοντας ήδη 600.000 επισκέπτες και φανατικούς ακροατές. Κίνηση που οδήγησε την δισκογραφική ΕΜΙ να του προτείνει συμβόλαιο και μια καριέρα τραγουδιστή! Για αυτό σας λέω φάτε κεμπάπ!

Η σελίδα του Λιλ στο myspace και για όσους γνωρίζουν γαλλικά οι στίχοι του τραγουδοπονήματος του, οπου αναφέρουν κάπου και την Ελλάδα (αν κατάλαβα καλά).

Σχόλια

Ο χρήστης Elena72 είπε…
A-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟΣ ο τύπος...

Όντως αναφέρει την Ελλάδα, ή μάλλον το κεμπάπ, ως ελληνικό σάντουιτς. Ελπίζω να μην αποτελέσει αφορμή και νέο διπλωματικό επεισόδιο, παρόμοιο με του μπακλαβά...

Άντε και καλή μας όρεξις :pPpPpPp
Ο χρήστης habilis είπε…
Μια χαρα το παλικαρι...
Ο χρήστης confused είπε…
Τι έχουμε να δούμε και ν' ακούσουμε ακόμα... :))
Ο χρήστης Pussy Galore είπε…
Αυτό θα πει να σαι μες τα πράγματα. Χθες διάβασα γι αυτό στην εφημερίδα. Σήμερα βλέπω και το video clip στο blog σου.
Ναι κάπου λέει για sandwitch grecque και la Grece αλλά μετά σε δύο σημεία λέει specialite turque.

άρα μάλλον επικρατεί σύγχιση. Αλλά γιατί βρε παιδί μου όλα στη Γαλλία. Γιατί να μην ήταν στο Θανάση κάτω στο Μοναστηράκι ο τύπος αυτός και να διαφημιστεί και η χώρα??
Ο χρήστης Nathalie είπε…
Lol!! An einai dynaton..

Δημοφιλείς αναρτήσεις