ΔΥΟ ΝΕΑ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


Χωρίς πολλες φλυαρίες πάρε το σάουντρακ και δες την ταινία! Δροσιστική καλοκαιρινή με εκπληκτικές ερμηνείες τραγουδιών των ABBA. Πήρς Μπρόσναν που τσαλακώνει την σοβαροφάνεια του και Μέριλ Στριπ για Χρυσή Σφαίρα που τραγουδάει, χορεύει και κάνει κωλοτούμπες σαν κοριτσάκι 20 χρονών! Άσε που η φωτογράφια με τα τοπία της Σκοπέλου, της Σκιάθου και του Πηλίου είναι διαφημιστική καταχώρηση του ΕΟΤ στο Χόλυγουντ!


Ταινιάρα με τα όλα της. Ο Κρίστοφερ Νόλαν μεταμορφώνει ένα κόμικ σε γουέστερν Σέρτζιο Λεόνε και Πέκινπα, σε θρίλερ Χιτσκοκ, σε κοινωνικό δράμα Σκορτσέζε, σε νουάρ Ντασέν και Χιούστον! Καταπληκτικές ερμηνείες (με τον Λέτζερ να δημιουργεί μύθο που σπάει τα ρεκορ στα Box office του κόσμου) και τεχνική αρτιότητα φανταστική. Στο imdb τρέχουν και δεν φτάνουν για να το ρίξουν από την πρώτη θέση των καλύτερων ταινιών ever, που οι φαν το τοποθέτησαν χωρίς δισταγμό αποκαθηλώνοντας το ΝΟΝΟ του Κόπολα!

Και για πρώτη φορά μια συνάντηση κορυφής στο σάουντρακ. Ο Χανς Ζίμερ ο συνθέτης ταινιών όπως Ο ΒΡΑΧΟΣ, ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡ, ΛΕΠΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ, Ο ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ και ο Τζεημς Νιουτον Χάουαρντ (υποψήφιος 7 φορές για όσκαρ - η τελευταία φέτος για τον ΜΑΙΚΛ ΚΛΕΙΤΟΝ - αλλά χωρίς να κερδίσει) αποτείουν έναν ειδικό φόρο τιμής στον Μορικόνε και τον Αλφρεντ Νιούμαν συμπληρώνοντας ο ένας την μουσική του άλλου και δημιουργώντας ένα καταπληκτικό σάουντρακ που ενισχύει την σκοτεινή ατμόσφαιρα της ταινίας και την αγωνία των θεατών

Σχόλια

Ο χρήστης ΠΡΕΖΑ TV είπε…
Ο Batma ειναι ολα τα λεφτα...Για την ταιβνια λεω,...
Ο χρήστης Maria Mikro Analogo είπε…
Μόλις χθες το βράδυ είδα το Mamma Mia και έφυγα από τον θερινό με μία καλοκαιρινή αίσθηση, άλλο πράγμα! Τα τραγούδια είναι εκπληκτικά, οι ερμηνίες τους επίσης και γενικά είναι ό,τι καλύτερο για μια καλοκαιρινή βραδιά :D Φιλιά και καλημέρα!
Ο χρήστης spyros1000 είπε…
εμενα το μαμα μια δεν μου πολυαρεσε
Ο χρήστης igkros είπε…
@preza tv

Ταινιάρα! Θα πάω να το ξαναδώ μετά τις διακοπές πολύ ευχαρίστως
Ο χρήστης igkros είπε…
@μαρια

Να δεις και τον Σκοτεινό Ιππότη (απαραιτήτως σε αίθουσα με μεγάλη οθόνη και καλό ήχο).

Στο Μαμμα μια έπαθα πλάκα με την Στριπ. Χοροπηδάει και τραγουδάει σαν κοριτσάκι! Είναι σπουδαία ηθοποιός και στο μιούζικαλ!
Ο χρήστης igkros είπε…
@ spyros1000

Δεν είναι υποχρεωτικό να σου αρέσει μια ταινία.

Άλλωστε τα μιουζικαλ έχουν φανατικό κοινό.

Και το σενάριο δεν ήταν ότι πιο πρωτότυπο μπορούσες να δεις. Μια καλοδουλέμενη συρραφή των τραγουδιών των ΑΒΒΑ που πέτυχε θεατρικά και ευτυχώς και κινηματογραφικά.
Ο χρήστης BOSKO είπε…
Ααα, σα να πολυκάθισες στην Κέρκυρα, μου φαίνεται! Μπρος, πίσω πάλι, σε περιμένει δουλειά, ένα παραμελημένο blog και το φεστιβάλ Δράμας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ