ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΟΝΤΡΕΙ ΧΕΠΜΠΟΡΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ?

SIMA.mp3



Με την Ελένη Κουρτίδου και τον Θανάση Γωγάδη συνεργαζόμαστε στενά τα τελευταία 3 χρόνια. Τα παιδιά έχουν το μεσημεριανό πολιτιστικό μαγκαζίνο του 9.58 και επί δύο ώρες καθημερινά ενημερώνουν τους ακροατές με τον δικό τους απολαυστικό τρόπο για το "τι πάιζει" (αυτός είναι ο τίτλος της εκπομπής τους εξάλλου - Κάτι παίζει). Από τις ωραίες ιδέες που είχαν φέτος ήταν η καθιέρωση μικρών ενθέτων 20λεπτης διάρκειας για το βιβλίο, την αρχιτεκτονική, την οικολογία και τον εθελοντισμό. Για τις ανάγκες της θερινής περιόδου θέλανε κάτι που να παραπέμπει σε δροσιά, αγιόκλημα και γιασεμιά. Κι αυτό γιατί αυτό το καλοκαίρι είναι αρκετές οι επανακυκλοφορίες παλιών καλών και αγαπημένων ταινιών. Εδώ έρχεται ο δικός μου ρόλος.

Κάθε Πέμπτη λίγο μετά τις 14.30 και για μισή ώρα ανοίγουμε το κινηματογραφικό ημερολόγιο αναμνήσεων και θυμόμαστε αυτές τις παλιές αγαπημένες ταινίες. Από την Οντρει Χεπμπορν που παίρνει "ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΤΙΦΑΝΙΣ" και τον Αλεν Ντελόν ως κο Ριπλει στο "ΓΥΜΝΟΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ" μέχρι τον Νίκο Κούνδουρο και τους "ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ" του. Λεπτομέρειες, παραλειπόμενα, σχόλια και σπάνια σάουντρακ από ταινίες που κάνουν τα βραδυα μας γεμάτα με αγίοκλημα και γιασεμί!

Και μπορειτε να ακούσετε το σήμα του μικρού ένθετου (με σήμα το dj πουλάκι) που σήμερα θα ασχοληθεί με την ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ του Μπίλι Γουαιλντερ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ