007:QUANTUM OF SOLACE - ΤΟ ΤΡΕΪΛΕΡ



Η 22η περιπετεία του θρυλικού πράκτορα είναι πλέον έτοιμη, όπως προδίδει και το παρόν τρέιλερ. Το QUANTUM OF SOLACE έκανε χτες την πρώτη του γνωριμία με τον κοινό του Τζέημς Μποντ σε όλον τον κόσμο. Μεταξύ αυταπάρνησης, αυτοθυσίας και προσωπικής ανάγκης για εκδίκηση (κοτζαμ Βέσπερ έχασε ο Τζέημς στο προηγούμενο φιλμ) κινείται ο 007 και βλέποντας το τρέιλερ μάλλον θα κάνει το σύμπαν σμπαράλια μέχρι να πετύχει τον στόχο του: να ακολουθήσει τα ίχνη μιας επικίνδυνης μυστικής οργάνωσης, από την Αϊτή και την Αυστρία μέχρι την Ιταλία και τη Νότια Αμερική, ξετυλίγοντας το νήμα μιας σκοτεινής υπόθεσης απάτης και δολιοφθοράς που φτάνει μέχρι τους κόλπους της CIA αλλά και της Βρετανικής κυβέρνησης. Της εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα μάλλον θα γίνει και θα περάσουμε σουπερ!

Να σημειώσω ότι η σκηνοθεσία ανήκει στον Μαρκ Φόστερ (πολύ ενδιαφέρων σκηνοθέτης που στο πρόσφατο παρελθόν μας έχει δώσει ωραίες ταινίες όπως KITE RUNNER, STRANGER THAN FICTION, FINDING NEVERLAND, MONSTER'S BALL) ενώ η σεναριακή ομάδα είναι ίδια με το Καζίνο Ρουαγιάλ (ξεχωρίζω προσωπικά τον Πολ Χάγκις).

Δεν λέω άλλα. Ο επόμενος Μποντ κάνει πρεμιέρα στις 7 Νοεμβρίου 2008 και εγώ τον περιμένω για έναν επιπλέον λόγο. Να ακούσω την νεα μουσική που έχει γράψει ο Βρετανός συνθέτης David Arnold (στο προηγούμενο φιλμ είχε κάνει θαυματα αναπληρώνοντας και αναβιώνοντας επάξια την μουσική τζειμσμποντική παράδοση του πρώτου διδάξαντα Τζον Μπάρι). Ααα! Και φυσικά να θαυμάσω το νέο bond girl την Όλγα Κιριλένκο! Μωρό ατελείωτο σας λέω, δεν περιγράφω άλλο!

Σχόλια

Ο χρήστης neutrino είπε…
Xαραααα! :)))
Kαι φυσικα ο βασικοτερος λογος ειναι για να δουμε τη δευτερη εμφανιση του mr Craig, αξιολογωντας αν θα κρατηθει στο υψος των περιστασεων. Γιατι ως βρωμικος και rough προ-Bond τα πηγε εξαιρετικα. Θα αντεξει ομως στην αφθαρτη λαμψη του Σον και στην ατσαλακωτη γοητεια του Πηρς;
ΑγαπωΑγαπωΑγαπω James!
Ο χρήστης igkros είπε…
@ neutrino

Με συγκίνηση σε καλωοσορίζω στον κόσμο των μπλογκερς και πάλι ω νετρίνο!

Και συμφώνω πως για τον Ντάνιελ είναι όλα τα λεφτά για την καριέρα του ως Τζέημς. Έχω την αίσθηση ότι θα βγει ελαφρώς πιο μπρουταλ εδώ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ