ΜΕ Α, ΜΕ ΟΥ, ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ!!! (ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑΣ)





Ήταν σαν γιορτή που ξύπνησε για λίγο την πόλη από την θερινή ραστώνη και τον μόνιμο λήθαργο της. Έστω κι αν τελικά η γυμνή ποδηλατοδρομία μετεβλήθηκε σε διαμαρτυρία με μαγιό και bodypaintining (ελέω εισαγγελέα και αστυνομίας που ένιωσαν να θίγεται η δημόσια αιδώς και μάλιστα προχώρησαν και σε μια σύλληψη)



ΥΓ: Ο συλλειφθείς τελικά αφέθηκε ελέυθερος και οι "γυμνοί" ποδηλατοδρομείς ολοκλήρωσαν την πορεία τους μετά από στάση - κατάληψη διάρκειας 45 λεπτών περίπου της Τσιμισκή στο ύψος της Πλ. Αριστοτέλους με μόνο αίτημα να αφήσουν ελέυθερο τον κρατούμενο τους οι αστυνομικοί.

ΥΓ2: Η γυμνή ποδηλατοπορεία έγινε το απόγευματακι της Παρασκεύης με στόχο να μπει ένα STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη, στα αυτοκίνητα και στην ρύπανση που δημιουργούν. Μακάρι τέτοιες κινήσεις να ξαναγίνουν και μακάρι να αφυπνιστούν οι Θεσσαλονικείς για την πόλη τους και τα χάλια της...

Σχόλια

Ο χρήστης Susila είπε…
Αυτό που με θλίβει περισσότερο απ' όλα, είναι ο κονφορμισμός της πόλης, η συντήρηση, η κλειστοφοβία και εσωστρέφειά της.
Και μου λείπει παναθεμά την...
Ο χρήστης Unknown είπε…
na ksanaginoun paromoies ekdhlwseis, alla na uparksei egkairh enhmerwsh gia na paroume kai ligo mati...e, meros h8ela na pw, na paroume meros! ;)
Ο χρήστης Ευτυχία είπε…
δεν είμαστε Απάτσι, δεν είμαστε Ζουλού είμαστε η λύση του κυκλοφοριακού....

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ