SUMMERTIME AND THE LIVING IS EASY...




Έγινε τζαζ, έγινε μπλουζ, έγινε ροκ, έγινε ποπ... Λένε πως είναι το πιο διασκευασμένο τραγούδι από καταβολής δισκογραφίας τουλάχιστον. Πάνω από 3000 καταγεγραμένες περιπτώσεις μουσικών και ερμηνευτών δίνουν τη δική τους πτυχή σε αυτό το νανούρισμα που ακούστηκε για πρώτη φορά στην Όπερα "ΠΟΡΓΚΥ ΚΑΙ ΜΠΕΣ". Ο Τζορτζ Γκέρσουιν δεν φανταζόταν ποτέ ότι 110 χρόνια μετά τη γέννηση του θα συναγωνιζόταν το Yesterday των Beatles ή τα Παιδιά του Πειραιά του Χατζιδάκι σε διασκεύες και δόξα!

Ένα μικρό αφιέρωμα στην μελωδία που συντονίζει τα καλοκαίρια μας σε ρυθμούς Γκέρσουιν. Σήμερα στις 18.00 στον 9.58 της ΕΡΤ3

ΥΓ: Και στο πρώτο μέρος της εκπομπής ο Νικ Κέιβ σε τραγούδια πάθους και φόνων μας εξηγεί τι θα ζήσουμε Παρασκεύη και Σάββατο βράδυ στην συναυλία του...

Σχόλια

Ο χρήστης Giannis Kafatos είπε…
please ένα ποτό κι ένα λίκνισμα στον Νικ το Σάββατο για χάρη μου. Δε θα ανέβω να τον δω, για πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό εδώ και χρόνια. Αλλά το νηπιαγωγείο που πάει ο γιοκας μου κάνει γιορτή και δε μπορώ να λείψω!
να περάσετε καλά και περιμένω την ... αναμετάδοση από δευτέρα
:)
www.u-hoo.gr/gianniskafatos
Ο χρήστης igkros είπε…
@ γιάννης καφάτος

Στη Θεσσαλονίκη Παρασκεύη. Και φυσικά θα έχουμε πολύ καλό ρεπορταζ από την συναυλία αφού θα είναι αρκετοί συνεργάτες του 9.58 παρόντες και παρούσες! Οικογενειακά βάρη, ε? Κουράγιο και καλή διασκέδαση με την γιορτούλα του υιου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ