ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΟΥ ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ



Το πειρατικό βγαίνει σήμερα βόλτα στα βαθιά νερά της Αυστρίας! Θα θυμηθούμε λοιπόν μέσω της εκπομπής πως ο Βασίλης Τσιτσάνης έγινε σύνθημα στα χείλη όλων των Ελλήνων σε Ελλάδα και Πορτογαλία. Πως ένα τραγούδι που μιλάει για τα παιδιά του Ολυμπιακού κερδίζει Όσκαρ, τι σχέση έχει ο "Όμηρος" του Μίκη Θεοδωράκη και ο Μάριος Τόκας με την Εθνική Ελλάδος και τι ενώνει τον θρύλο των γηπέδων Μίμη Παπαϊωάννου και τον Στέλιο Καζαντζίδη. Όλα αυτά στο δεύτερο μέρος της εκπομπής γιατί στο πρώτο...

ΕΝΑΣ ΔΙΣΚΟΣ - ΘΡΙΛΕΡ (25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ)


Τι κοινό έχουν ο Μάνος Χατζιδάκις και ο Μαικλ Τζάκσον? Τον ίδιο παραγωγό, τον σπουδαίο Κουίνσι Τζοουνς! Ήταν χειμώνας του 1982 όταν ο Μαικλ Τζάκσον τάραξε τα νερά της μουσικής με έναν δίσκο γεμάτο τέρατα και Φρανκεσταϊν!

Το ΘΡΙΛΕΡ είναι μέχρι και σήμερα το νο1 μπεστ σελλερ της παγκόσμιας δισκογραφίας με 100 εκ πωλήσεις. Και φυσικά 7 από τα 9 τραγούδια του δίσκου έγιναν επιτυχίες χάρη και στην βοήθεια του MTV, που έπαιζε τα προχωρημένα - για την εποχή τους - βιντεοκλιπ του Τζάκσον το ένα πίσω απ' το άλλο.



Όλα αυτά σήμερα στις 18.00 στον 9.58

ΥΓ: Και για όσους ενδιαφέρονται ο διεθνής μας Φάνης Γκέκας κρατάει ημερολόγιο για τις μέρες της Εθνικής Ελλάδος στην Αυστρία. Του εύχομαι να συνεχίσει να γράφει όσο πιο πολύ μπορεί! Και επίσης πολλά γκολ στις αντίπαλες εστίες!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ