ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ



ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ (και αμα μπορέσω αργότερα ίσως ανεβάσω και κάποιες φωτογραφίες)

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος γεννήθηκε στη Δράμα. Αποφοίτησε από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και καταπιάνεται με την Πειραματική Σκηνή της Τέχνης στη Θεσσαλονίκη,της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος μαζί με τη Λυδία Φωτοπούλου, τη Καρρυοφιλιά Καραμπέτη και τη Φιλαρέτη Κομνηνού. Από εκείνη τη στιγμή ξεκινά η περιπέτειά του με την υποκριτική. Στην Πειραματική θα πρωταγωνιστήσει: στο “Ονειρο Καλοκαιρινής Νύχτας” του Σαίξπηρ(Λύσανδρος), στη “Πόλη” της Λούλας Αναγνωστάκη (Μίμης φωτογράφος), στο “Περιμένοντας τον Γκοντό”(Βλαντιμιέ), στους “Αχαρνείς” του Αριστοφάνη(Δικαιόπολις), στο “Θείο Βάνια” του Τσέχωφ(Άστρωφ) και τέλος στον “Εραστή” του Πίντερ.

Στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος θα πρωταγωνιστήσει σε κλασσικά έργα ανάμεσα στα οποία : “Γλάρος” του Τσέχωφ(Τρέπλιεφ) Σκηνοθεσία : Δ. Χρονόπουλος, “Ιφιγένεια Εν Ταύροις”(Ορέστης) Σκην: Ν. Χαραλάμπους,¨Νύχτα της Ιγκουάνα”(Σάνον) Σκην. Α. Βουτσινάς, “Μήδεια(Ιάσων) Σκην: Α. Βουτσινάς και τέλος στα “Έξι πρόσωπα ζητούν συγγραφέα”(γιος) Σκην. Δ. Μαυρίκιος.

Στη συνέχεια θα κατέβει στην Αθήνα και στο θέατρο “Αθηνών” θα μεταμορφωθεί σε Ρόμπερτ στο “Πέρα απο τον ορίζοντα” του Ευγένιου Ο Νιλ. Η ιδιωτική τηλεόραση στα πρώτα της ξεκινήματα δεν θα αργήσει και πολύ για να τον ανακαλύψει και θα του δώσει πρωταγωνιστικούς ρόλους σε αρκετά αυτοτελή επεισόδια των σήριαλ “Εσύ αποφασίζεις”(Mega),”Ανατομία ενός εγκλήματος”(ANT1),”Έρωτας και πάθος”(ANT1).

Το Mega θα του δώσει ένα από τους πρώτους σπουδαίους τηλεοπτικούς ρόλους του στέλνωντας τον στη…Κένυα για να ζωντανέψει μια εκρηκτική ερωτική ιστορία στο “Άφρικα”. Έχει πλέον πάρει το χρίσμα του “επικίνδυνου αρσενικού”. Από εκεί και πέρα τον βλέπουμε στο “Μοιραίο Πάθος”(ΑΝΤ1) και στην “Παλίρροια”(Mega). Ξεχωρίζει ως εκκεντρικόςε και ιδιόρυθμος σκηνοθέτης και Πυγμαλίωνας της Μαρίνας (Ε. Παπούλια) στους “Δύο Ξένους”. Αργότερα ξαποσταίνει λίγο στο “Ποτέ δεν είναι αργά”και στους "Σταύλους της Ερριέτα Ζαϊμη" (ΑΝΤ1).

Αυτή την τηλεοπτική περίοδο συμπρωταγωνιστούσε με την Ναταλία Δραγούμη στο πετυχημένο αστυνομικό θρίλερ σε σκηνοθεσία του Στράτου Μαρκίδη “Η εξαφάνιση” του ALPHA. Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν 56 ετών.


Σχόλια

Ο χρήστης Maria Mikro Analogo είπε…
Τι είπες τώρα;;;;; :( Σοκαρίστηκα...
Ο χρήστης ΠΡΕΖΑ TV είπε…
Τι να σχολιασουμε;;;;...
Ο χρήστης igkros είπε…
Τι να σχολιάσουμε ρε παιδιά? Υπάρχει κάτι να σχολιάσουμε? Απλά κρίμα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
THΝ KYΡIAKH 15-6-2008,ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΒΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΠΙΣΗ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS

Η Ελληνική Κυβέρνηση μέσα στις επόμενες μέρες,ετοιμάζεται να προβεί στη ψήφιση νομοθετικού πλαισίου,με το οποίο θα μπορεί να ελέγχει και να φιλτράρει τις ιδεές και τις αποψείς που ανταλλάσσονται στα blogs.
Εμείς,οι χρήστες του διαδικτύου και όχι μόνο,δεν πρέπει να επιτρέψουμε να ψηφιστεί κανένας τέτοιος νόμος,ο οποίος θα νομιμοποιεί τη λογοκρισία.
Γι'αυτό και κατεβαίνουμε όλοι μαζί στη Πλατεία Συντάγματος,τη Κυριακή 15-6-2008,στις 6 το απόγευμα,ώστε να στείλουμε το δικό μας μήνυμα,σε όλους αυτούς που θέλουν να κυβερνήσουν τον Κυβερνοχώρο.

--ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ--
Ο χρήστης Roadartist είπε…
Πολύ άδοξο τέλος..
Ο χρήστης etalon είπε…
συγχαρητηρια για την αναρτηση
ξερω ποσο δυσκολο ειναι να μη γινει κιτρινος κανεις σε τετοιες περιπτωσεις...
Ο χρήστης Unknown είπε…
Σε συγχαίρω για την αναφορά σου φίλε μου.
Ένα γεγονός που αποκάλυψε περισσότερες πτυχές απ' όσες οι περίφημοι Τήλιοι γάμοι φανέρωσαν για μια άτοπη κοινωνία.
Δεν μπορώ να μιλήσω για καλλιτεχνική απώλεια, μιας και τον γνώριζα ελάχιστα.
Έδειχνε όμως άνθρωπος σπανιότατης σεμνότητας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ