ΠΕΝΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Πέντε πράματα για μένα? Και τώρα εγώ πρέπει να σας πω την ιστορία της ζωής μου του νοου ας μπέτα(to know us better)? Κρατηθείτε και η ταινία ξεκινάει:

1. Η πρώτη ταινία που είδα ήταν σε ηλίκια 4,5 ετών στον κινηματογράφο Αγγέλικα στην Αγίου Δημητρίου (τώρα είναι σουπερ μαρκετ) ένα μιούζικαλ του Τζον Χιούστον, το "Άννυ". Η πρώτη μου αντίδραση όταν μπήκα στην αίθουσα και είδα την τεράστια οθόνη? "Πω,πω μια μεγάλη τηλεόραση!" (Για να καταλάβετε σε ποια γενιά ανήκω)
2. Στον μεγάλο τελικό του Ευρωμπάσκετ του 1987 ο πατέρας μου πήρε όλη την οικογένεια και μας έβγαλε για βόλτα και παγωτό στην Αρετσού. Εγώ δεν πήρα παγωτό τότε αλλά υποχρέωσα τον πατέρα μου (που σιχαίνεται τα αθλητικά όσο τίποτα άλλο) από τότε και μέχρι σήμερα να παρακολουθεί όλους τους πιθανούς τελικούς ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλλει, στίβου, τένις, μπάντμιντον,κ.α. Οι μόνες 2 φορές που κατάλαβε την μαγεία του παιχνιδιού ήταν ένα ματς Ρεάλ-Μπάγερν πρόπερσι(αν θυμάμαι καλά) και φυσικά ο θρυλικός τελικός του EURO 2004.
3. Πέρασα στο ΤΕΙ Τουριστικών Επιχ. στην Ηγουμενίτσα αλλά δεν πάτησα ούτε σε μισό μάθημα.
4. Τα Χριστούγεννα γνώρισα μια κοπέλα που δεν ήξερε ποιος είναι ο Βιμ Βέντερς! Ειλικρινά μου έκανε τεράστια εντύπωση μετά από τόση βαβούρα όλο τον Νοέμβριο με τον Βέντερς να έχει έρθει στο Φεστιβάλ Θεσσαλόνικης. Φυσικά η συνάντηση αυτή ήταν η πρώτη αλλά και η τελευταία.
5. Μέχρι και την έκτη δημοτικού ήθελα να γίνω αρχαιολόγος, στο γυμνάσιο αποφάσισα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, στην τρίτη λυκείου και από μια πλάκα που μου έκανε ένας φίλος και μια γνωστή μου κοπέλα ξεκίνησα να γράφω και να κάνω ραδιόφωνο.

Για την συνέχεια του παιχνιδιού προτείνω τους : Cinematia, basik-ly, Seven Film Gallery, ANemos, Enteka

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μου θύμισες μια φίλη μου που χώρισε κάποιον επειδή δεν ήξερε ποιος είναι ο Αλμοδόβαρ. Ρε παιδιά, δεν έχουμε όλοι τις γνώσεις σας:)
Ωράια αυτά που έγραψες πάντως.
Ο χρήστης ΠΡΕΖΑ TV είπε…
Το group therapy της blogoσφαιρας συνεχιζεται για 2η εβδομαδα....
Να δουμε τι αποτελεσμα θα εχει...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
...kai apo tote tin plirwnoume oloi emeis. Se simeio pou kseniteuomaste gia na broume tin iremia mas.
Ο χρήστης basik-ly είπε…
Χα, χα! Στην Αγγέλικα είχα βρει κόλπο να μπαίνω λίγω πριν το διάλειμμα στο Christiane F. για να βλέπω την εμφάνιση του Bowie. (Πού YouTube τότε!)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν περίμενα όλοι οι υπόψηφιοι φίλοι μου να ήξεραν τους ανθρωπολόγους με τους οποίους αασχολούμαι, τότε θα έμενα αιωνίως μόνη!Υποθέτω οτ ικι εσύ δε θα ήξερες κάτ που εκείνη το ξέρει πολύ καλά..και αυτό είναι μαγεία!!!
Ο χρήστης Ε.Α. είπε…
radiofwno? pes sixnotita na se akouw! :)

super i ektenis analysi twn Academy Awards 2007

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ