ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ



Ωραίο το καλοκαίρι και οι βουτιές στη θάλασσα αλλά και η επιστροφή μια πραγματικότητα απαραίτητη στην οποία οφείλουμε να βουτήξουμε...

Μερικές σκέψεις που έκανα στην επιστροφή

1) Αυτή η φανταστική παραλία βρίσκεται στην Ποτίδαια της Χαλκιδικής. Μαγικό μέρος. Όπως και το Γομάτι, η Ιερισσός, η Ουρανούπολη, η Ακτή Καλογριάς, η Άφυτος, το Παλιούρι, η Κρυπηγή. Επισκεφτείτε την Χαλκιδική (όσοι δεν το έχετε κάνει) και δεν θα χάσετε!

2) Για όσους λένε πως ο τουρισμός πέρασε φέτος δύσκολα λόγω κρίσης μάλλον δεν πήγε Χαλκιδική. Αρκετοί Γερμανοί και Σέρβοι ακόμη περισσότεροι Θεσσαλονικείς. Είναι αλήθεια πως αρκετά καρντάσια φέτος προσπάθησαν να την βγάλουν πιο πρακτικά και οικονομικά δοκιμάζοντας την δοκιμασμένη έτσι κι αλλιώς Χαλκιδική. Αρκετοί φίλοι και γνωστοί ξαναθυμήθηκαν περασμένες εποχές που μαζευόμασταν όλοι σε παρέες και την βγάζαμε με δυο αυτοκίνητα και ένα εξοχικό κάπου στη Χαλκιδική. Και η μαμά να μαγειρεύει και να πλένει μετά το μπάνιο στη θάλασσα. Κάποιοι δοκίμασαν και τα ξενοδοχεία ή το καμπινγκ. Καλή η Χαλκιδική. Μόνο που βρε παιδιά χαμηλώστε λίγο τις τιμές σας! Ή αλλιώς βελτιώστε τις υπηρεσίες σας. Δεν μπορείτε να πασάρετε ένα δίκλινο κοτέτσι χωρίς θέα και με ξαναζεσταμένο πρωινό στα 150 ευρώ! Ούτε να βγαίνεις και να πίνεις ποτό στα 12 ευρώ ή να τρως σε ταβέρνα με 40 και 50 ευρώ την ίδια ώρα που οι ανταγωνιστές (Βουλγαρία- Τουρκία) στα προσφέρουν σε μισή τιμή και με καλύτερο τρόπο!

3) Φοβερή ιδέα το ΚΤΕΛ Χαλκιδικής εκτός Θεσσαλονίκης. Γυρίζεις κουρασμένος, φτάνεις στο σταθμό και λιώνεις στην αναμονή του αστικού που θα σε κατεβάσει στο κέντρο της πόλης για να πάρεις το άλλο αστικό που θα σε γυρίσει σπίτι. Τρια λεωφορεία για μια βουτιά στη θάλασσα! Μη μιλήσω για την ευγένεια και το service ορισμένων υπαλλήλων του. Κατασκλαβώθηκα!

4) Ο φοβερός μήνας Σεπτέμβριος πλησιάζει. Τι θα γίνει αυτό το Σεπτέμβριο και αυτό το χειμώνα δεν το ξέρω. Αλλά έχω ακούσει τα χειρότερα. Θα επανέλθω με νέο post.

5) Και τώρα επιστροφή στην πραγματικότητα. Πως το λένε οι Αμερικάνοι? Reality bites? Αυτό ακριβώς. Βουτάω βαθιά...

Καλά να είστε και θα τα λέμε απο 'δω και πέρα πλέον συχνά

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ