ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...
Η επέτειος μιας 30χρονης απουσίας σε μια ημέρα που ο "πολιτικός πολιτισμός" επιτίθεται στον προσωπικό πολιτισμό μας...

(Στο βίντεο σκηνή από την "ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ" του Τζόναθαν Ντέμι ή πως ο Τομ Χανκς - στην σκηνή που του χάρισε το Όσκαρ ερμηνείας του 1993 - μας εξηγεί γιατί η Μαρία Κάλλας είναι πάντα παρούσα και μπορεί να μας χαρίζει ευλογία, χαρά, λύτρωση από κάθε δύσκολη στιγμή)

Σχόλια

Ο χρήστης basik είπε…
Μήπως αναφέρεσαι στη "Μαρία με τα Κίτρινα";
Νομίζω πως οι πολίτες της χώρας με το υψηλό επίπεδο πολιτισμού που τους διακρίνει (μη θυμόμαστε πάλι δηλώσεις και έργα υπουργών πολιτισμού), αυτήν θα ψήφιζαν (μέρα που είναι)!
Ο χρήστης Monaliza είπε…
Come down from heaven...

I please you....
Ο χρήστης Μαρία είπε…
Εκπληκτικό απόσπασμα! Τα λέει όλα. Να 'σαι καλά που το ανέβασες :-) Καλημέρες και καλή εβδομάδα.
Ο χρήστης The Wrong Guy είπε…
Φακ!

Σοκ!

Άκουγα αυτό ακριβώς το κομμάτι και άνοιξα το μπλογκ σου και είδα το βιντεάκι.......

Ανατρίχιασα.
Ο χρήστης alps είπε…
@basik

Έχοντας καμαρώσει πλέον τις πρόσφατες εκλογές του ελληνικού λαού θα έλεγα πως διάλεξε ένα χαβαλεδιάρικο ρεμιξ της "Μαρίας με τα Κίτρινα" από Goin Through με φωνητικά από Πέγκυ Ζήνα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιώργο Νταλάρα μαζί. Κι όλα αυτά την ημέρα που θα έπρεπε να κορυφωθεί το Έτος Μαρία Κάλλας που το Υπουργείο Πολιτισμού δημιούργησε...
Ο χρήστης alps είπε…
@monaliza

Ματς μουτς (στο πιο γλυκό κορίτσι των ελληνικών ιστολογίων)

@μαρία

Χαίρε Μαρία!Καλό υπόλοιπο Σεπτέμβρη να λες και καλές αντοχές για το αντιπαθές φθινόπωρο που ήδη έκανε τα πρώτα θαυμάτα του πάνω μας(Θέλω το καλοκαιράκι πίσω, ζητάω πολλά?)
Ο χρήστης alps είπε…
@wrong guy

Και εγώ τρελαίνομαι με αυτή την σκηνή, όπως και με εμρικές ακόμα που με κάνουν να παραύω από συγκίνηση. Η μαγεία του σινεμά τελικά είναι τεράστια πάνω μας..
Ο χρήστης Μαρία είπε…
@alps, σε μερικά χρονάκια με την αλλαγή του κλίματος, η ευχή σου θα πραγματοποιηθεί! :-Ρ εμένα πάλι γιατί μου αρέσει το φθινόπωρο; Τις καλημέρες μου. :-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις