Νόμιζε θα δει το Fast and Furious!



Υπάρχει μια ιστορία που κυκλοφορεί σαν ανέκδοτο στην Αμερική. Κάποιος πάει σε ένα φαστφουντάδικο και τρώει κάθε μεσημέρι χάμπουργκερ και τηγανητές πατάτες. Στην πορεία ανακαλύπτει (γιατί πιο πριν δεν του το είπε κανένας στο σπίτι ή στο σχολείο) ότι η διατροφή του είναι μια βραδυφλεγής βόμβα με κορεσμένα λίπη. Αποφασίζει να κάνει μήνυση στο φαστφουντάδικο και τελικά δικαιώνεται.

Κάπως έτσι μοιάζει και αυτή η ιστορία που ακολουθεί: Μια Αμερικανίδα στο Μίσιγκαν, αποφάσισε να μηνύσει την εταιρεία παραγωγής ταινιών FilmDistrict για παραπλάνηση, καθώς όπως ισχυρίζεται τo trailer της ταινίας 'Drive' παραπέμπει σε ταινία δράσης, τύπου 'Fast and Furious'.

Η βραβευμένη δραματική ταινία, με πρωταγωνιστή τον Ryan Gosling, έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές. Αν και περιέχει ορισμένες εντυπωσιακές σκηνές δράσης, εστιάζει ωστόσο περισσότερο στον κεντρικό χαρακτήρα, ο οποίος την ημέρα εργάζεται σαν κασκαντέρ σε ταινίες και τη νύχτα οδηγεί αυτοκίνητα που συμμετέχουν σε ληστείες.


Το 'Drive' διαφοροποιείται από τις περισσότερες εμπορικές αμερικάνικες ταινίες δίχως υπόθεση αλλά με πολλά εφέ, αλλά όπως φαίνεται το κοινό στην Αμερική θέλει περισσότερα 'Fast and Furious'...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ