Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑΈχω χάσει το λογαριασμό! Πόσα χρόνια είναι διευθυντής στην Δράμα ο Αντώνης Παπαδόπουλος? Όπως και να έχει κατάφερε να ανανεώσει την εμπιστοσυνή του στο ΔΣ του θεσμού και φυσικά να συνεχίσει την θητεία του και θα έχει ένα δημιουργικό καλοκαίρι προετοιμασίας του 31ου Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δραμας. Συνέδεσε το όνομα του με την τελευταία δεκαετία και την διεθνοποίηση του Φεστιβάλ. Ο συναγωνισμός βέβαια υπήρξε μεγάλος και τα ονόματα των υποψηφίων πολλά αλλά τελικά αποδείχτηκε πως ο παλιός είναι αλλιώς.

Υπενθυμίζεται πως το φεστιβάλ φέτος θα πραγματοποιηθεί 14 - 20 Σεπτεμβρίου και το περιμενούμε όλοι για να το παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρον (γουστάρω μπουγάτσα και καφέ στο ΥΔΡΑΜΑ!). Οι ενδιαφερόμενοι προλαβαίνουν να καταθέσουν την ταινία τους μέχρι 15 Ιουνίου στο Φεστιβάλ Δράμας

Σχόλια

Ο χρήστης BOSKO είπε…
χαίρομαι, από σένα το μαθαίνω. Ο Αντώνης είναι ο πλέον κατάλληλος στο τιμόνι του φεστιβάλ, απ' το οποίο όλοι κάποτε περάσαμε. Νοιάστηκε γι' αυτό και το απέδειξε χρόνο με το χρόνο! Καλή συνέχεια!
Ο χρήστης alps είπε…
Θα προσπαθήσω να έχω κάτι πιο αναλυτικό τις επόμενες μέρες γιατί πέρα από το in.gr δεν είδα πουθενά αλλού την είδηση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις