ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ!


Το να είσαι πελάτης ταξί είναι μια απίστευτη ιστορία τελικά. Ισως εδώ ταιριάζει το φοβερό ρητό του Φόρεστ Γκάμπ ελαφρώς παραφρασμένο. Δηλαδή ο Φόρεστ έλεγε ότι "η ζωή είναι ένα κουτί με σοκολατάκια που ποτέ δεν ξέρεις τι θα βρεις μέσα". Εσύ στη θέση της ζωής βάλε την λέξη "το ταξί".

Δεν ξέρω αν έχω κάποιον οδηγό ταξί αναγνώστη ή ακροατή αλλά αυτό το σημερινό παραπήγε γαμώτη μου! Δύο απίστευτοί τύποι (ένας φέυγοντας και ένας γυρίζοντας σπίτι) που σκόπιμα κάνανε επιπλέον γύρους από 'δω και από 'κει και πουλούσαν τρέλλα και σου λέγανε και τις μαλακίες τους απο πάνω. Άσε τα βαριά σκυλάδικα ή τα αθλητικά που ακούγονται στη διαπασών (άραγε ήμουν υποχρεωμένος να σκέφτομαι τα δικά μου και ταυτόχρονα τα αυτιά μου να δέχονται αυτή την καφρίλα?).

Γενικά έχω πετύχει απίστευτες περιπτώσεις ταξίτζήδων. Γεμίζω και βιβλίο αμά λάχει να τα γράψω δηλαδή. Φανατικό ψηφοφόρο Ψωμιάδη ή ανάρχα έτοιμο να σαρώσει κάθετι με μπλε στολή πάνω στην άσφαλτο ή Μπαόκι αγανακτισμένο με το χάλι της ομάδας ή φιλόσοφο της κακιάς ώρας που έδινε τον ορισμό της ζωής ή πιτσιρικά που βαριόταν να πάρει κούρσα κοντινής απόστασης με ταρίφα κάτω από 4 ευρώ ή Δον Ζουάν της ασφάλτου που κορνάριζε σε κάθε τι που θύμιζε και μόνο το γυναικείο φύλο και πόσες άλλες περιπτώσεις που δεν τελειώνεις με την παλαβομάρα του κόσμου αυτού. Αλλά αυτό το αποψινό είναι το κάτι άλλο...

Μάλλον έτσι εξηγήται πως η βραδιά εξελίχθηκε τόσο ανάποδα γενικώς. Με τόσο κακή αρχή και τέλος τι θα ήταν η μέση?

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Kalhmera file...a,kala apo hlithious taxitzides...allo tipote...kathe karydias karydi vlepeis sta taxi...ase to apisteyto 8rassos merikwn,th katinia tous,th vrwmia..ti na leme twra...xalia..rwta kai mena pou kinoumai synexws me taxi (kathoti atomo me anaphria),na sou pw ti exoun dei ta matia mou...(sygnemh gia ta perierga grammata alla kati exei pathei o ypologisths mou teleytaia.)Athanasia.
Ο χρήστης BOSKO είπε…
κι εγώ δε σου τα έλεγα; είναι που' χουμε την ανάγκη τους, αλλιώς...
Ο χρήστης Giannis Kafatos είπε…
se συμπονούμε! το καλύτερο με ταξιτζή είναι το παρακάτω και το έχει υποστεί μια φίλη πριν από χρόνια: μπαίνει στο όχημα, πίσω κάθισμα αμίλητη. Ο οδηγός ξεκινάει κουβέντα, η δική μου δε λέει λέξη. Ο οδηγός πιάνει άλλο topic, η δικιά μου πάλι τίποτα. Στην τρίτη προσπάθεια του οδηγού να πιάσει κουβέντα κι απέναντι στην εκκωφαντική σιωπή της φίλης μου ο ταρίφας τραβάει χειρόφρενο, γυρίζει πίσω και της λέει: Κάτω! Στο ταξί του Βαγγέλα όποιος μπαίνει... ΜΙΛΑΕΙ!
καλές διαδρομές
:)
www.u-hoo.gr/gianniskafatos
Ο χρήστης BOSKO είπε…
giannis kafatos...
με τον Ψαραντώνη το ξέρετε; γνωστό ό,τι του Ψαραντώνη δεν του παίρνεις κουβέντα. Μπαίνει κάποτε σε ταξί. Που πάτε; τον ρωτάει ο ταρίφας. Ευθεία, του κάνει σήμα με το χέρι ο Ψαραντώνης. Μετά δεξιά, μετά αριστερά,πάντα μόνο με νοήματα και χειρονομίες! Στο τέλος, κατεβαίνει ο Ψαραντώνης απ' το ταξί, χτυπάει την πλάτη του οδηγού, σκύβει και του λέει "κι ό,τι είπαμε, μεταξύ μας"!
Κι από μένα καλές διαδρομές
Ο χρήστης igkros είπε…
Όπως καταλαβαίνετε και εδώ έχουμε ιστορίες που γίνονται θαυμάσιες σεναριακές αφηγήσεις! That's life!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ