YOU'LL NEVER WALK ALONE...






Γιατί για μερικά σενάρια ευθύνεται μόνο ο Θεός...
(Λίγες στιγμές μετά την πρόκριση της θρυλικής Λιβερπουλ επί της Τσέλσι μετά από 120 λέπτα και μερικά πεναλτυ στον τελικό του Τσαμπιονς Λιγκ στην Αθήνα (ΟΑΚΑ) σε 20 βράδυα οι πρώτες αντιδράσεις νικητών και ηττημένων)

Σχόλια

Ο χρήστης Homo Ludens είπε…
A, ωραία. Τον ίδιο τίτλο βάλαμε. Μα τι μαλάκας είμαι! Και πάντα σιχαινόμουν τα κλισέ. Είμαι σίγουρος ότι άμα κάνω μια βόλτα κι από τα υπόλοιπα blogs, θα συναντήσω το "You 'll Never Walk Alone" ξανά και ξανά. Μήπως είναι που σε όλους αρέσουν οι περίεργες ιστορίες με τους θρύλους που κρατάνε για χρόνια;
Ο χρήστης igkros είπε…
Φίλε homo ludens καλως ήρθες!

Έκανα μια βόλτα στο μπλογκ σου και γουστάρησα τα κείμενα σου και φυσικά την ταπετσαρία (είμαι άνθρωπος με ιδιοτροπίες και εγώ!).Ελπίζω να τα λέμε απο 'δω και πέρα (έχεις 2-3 κείμενα που θα τα σχολιάσω προσεχώς)

Όπως πολύ σωστά παρατήρησες οι άνθρωποι τρελένονται για ιστορίες θρύλων που ζωντανεύουν και ξαναζωντανέυουν για να μας θυμήσουν που πάμε και από που ερχόμαστε (κοντολογίς it's bigger than life!). Σε αντίθεση με τον νεοπλουτισμό, την έπαρση και αλαζονία που όσο και να σε σπρώχνουν στην κορυφή του βουνού πάντα βλάκας και μια χρυσή μετριότητα παραμένεις...
Ο χρήστης basik-ly είπε…
Άντε με το καλό και η Manchester σήμερα!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Εγώ απ' την άλλη που σιχαίνομαι τη Liverpool, σιχάθηκα και την μην τη πω πρόκρισή της (επιτρέπεις βρισιές;) παίζοντας τουρλουμπούκι κατενάτσιο και τρεχάτε τ' άλογα.
Εύχομαι να περάσει η Manchester.
Δεν την συμπαθώ ιδιαίτερα, αλλά επιθυμώ την κτηνώδη επιβόλη της στο ασήμαντο κορμί της παρούσης Liverpool.
Ο χρήστης igkros είπε…
Δυστυχώς παιδιά η Μαντσεστερ υπνωτιστηκε σαν εκείνα τα φίδια στην Καλκούτα που ακουνε μόνο την φλογέρα του αφεντικού! Στην περίπτωση μας οι Κοκκινοι ακούγανε την φλογέρα του τελικού αλλά μετά φάγανε 3 γκολ και πήγανε σπίτι τους λυπημένοι(και δεν υπαρχει πιο γέλοια εικόνα στο ποδόσφαιρο του 2007 από τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κλαίει σαν μιξιάρικο!)

Ελπίζω τα ΚΑΠΗ της Μιλαν να νιώσουν τη "στοργή" της Λιβερπουλ (Ηλία λυπάμαι αλλά η Λιβερπουλ έχει φανέλα και τα λέει στο γήπεδο με το ειδικό βάρος της) για άλλη μια φορά, όπως και το 2005 στον τελικό της Κων/πολης τότε που οι Άγγλοι παλαβώσανε κόσμο και κοσμάκη!

Επιστρέφω στην μουσική περιπλανησή μου αύριο (ραδιοφωνικά) και συγκεκριμένα στον καλύτερο μουσικό που έβγαλε το Μιλάνο, τον ΝΙΝΟ ΡΟΤΑ (το 2ο και τελευταίο μέρος του αφιερώματος)!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μάλλον είμαι η μόνη που χάρηκα που πέρασε η Μίλαν..ο λόγος είναι οτι δεν ήθελα να δω δυο αγγλικές ομάδες στον τελικό..με άλλα λόγια, θέλω να δω εκτός από τους άγγλους χούλιγκαν, να έρχονται και ιταλοί!!(αστειάκι!)..
geogria
Ο χρήστης igkros είπε…
Γεωργία να που θα τους δεις τους Αγγλους και τους Ιταλούς χουλιγκανς παρέα να περνάνε το κατώφλι του ΟΑΚΑ. Τώρα ποιοι θα περάσουν καλύτερα...
Ο χρήστης Homo Ludens είπε…
Ωραίες οι bigger than life ιστορίες Νίνο Ρώτα μου (ωραίο το ελληνοποιημένο μου, ε;), αλλά ακόμη καλλίτερες είναι οι ιστορίες μεγάλων ηγετών. Όπως λέμε "Μαμ, Kaka και Νάνι"...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ