4η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 17-20 MAIΟΥ 2007


Σχόλια

Ο χρήστης Μεγαλοκοπέλα είπε…
Από ώρα σε ώρα αναμένεται να εφορμήσει ο Παπαθεμελής στις πλάτες του Ψωμιάδη για να αντικαταστήσουν βιβλία που αναφέρονται σε "άλλες" θρησκείες ή στην ομοφυλοφιλία με εκδόσεις της ΖΩΗΣ και του ΣΩΤΗΡΑ.

Αφού εισπράξουν το χειροκρότημα των ευεργετημένων τους, θα δηλώσουν υπερασπιστές του Συντάγματος. Μάλλον θα εννοούν την πλατεία (πιάτσα στη γλώσσα τους).
Ο χρήστης Seven Film Gallery είπε…
...κι οσο γινονται αυτα στην ΝΥΦΗ του Θερμαικου, καπου επισης παραθαλασσια, καποιοι εχουν παθει πραγματικη υστερια με το MY BLUEBERRY NIGHTS.
Ο χρήστης georgia είπε…
αφού το θέμα είναι η έκθεση βιβλίου θα μου επιτρέψετε να κάνω μια μικρή διαφήμιση. Ένας συμφοιτητής μου μαζί με έναν φίλο του μπήκαν στο χώρο των εκδόσεων δημιουργώντας τον οικό "Μέθεξις". Είναι νεοσύστατος και δε θα σας θαμπώσει με τις πολλές εκδόσεις τους. Αν περάσετε από το χώρο τους, όμως, αξίζει να δείτε το βιβλίο τους (με dvd) για την Ινδία και το διπλό dvd τους για την πολιά πόλη της Ξάνθης.

@megalokopela
Ε, τώρα που τελείωσαν οι συζητήσεις για τη γιουροβίζιον, με κάτι πρέπει να ασχοληθεί κι ο Παναής!
Ο χρήστης zoi20 είπε…
Α! θα έρθω
Ο χρήστης alps είπε…
@megalokopela

Μην ανησυχείς γλυκειά μου. Έχουν αυτοί να ασχοληθούν.Αύριο θα γεμίσουν την Πλατεία Αγίας Σοφίας για την επέτειο της γενοκτονίας των Ποντίων. Ανατριχιαστικό το σενάριο σου όμως. Μια έκθεση γεμάτη με ΖΩΗ και ΣΩΤΗΡΑ!Κάγκελο η τρίχα!


@sevenfilmgallery

Ατιμη κοινωνία! Άλλοι να πατάνε τη κόκκινη μοκέτα της ΔΕΘ για την Έκθεση βιβλίου και άλλοι το κόκκινο χαλί με τον Καρ Βαι και τη Νόρα Τζοούνς!

@georgia

Μέσα σε όλα Γεωργία! Παντού γνωστοί και φιλοι. Διαπλεκόμενη...

@zoi20

Χαχα! Φοβερή και αυθόρμητη αντίδραση! "Α! θα έρθω". Καλά να περάσεις αν όντως έρθεις!

Υ.Γ. Έσυ έρχεσαι Θεσσαλονίκη. Εμείς δεν σε βλέπουμε καθόλου...
Ο χρήστης doratsirka είπε…
Μαίουυυυυυυυυυ, άλλαξε τον τίτλο!
Ο χρήστης doratsirka είπε…
Μόλις πρόσεξα ότι έχεις δίπλα στα λινκς το παλιό μου μπλογκ, το οποίο και κατεδάφισα :)

Δημοφιλείς αναρτήσεις