4η Γυμνή Ποδηλατοδρομία Θεσσαλονίκης. Κάθε χρόνο και καλύτερα!


Κάθε χρόνο και καλύτερα για την Γυμνή Ποδηλατοδρομία της Θεσσαλονικης! Πάνω από 1000 (μερικοί έκαναν λόγο ακόμα και για 1500) ποδηλάτες έδωσαν το παρόν και κάνανε ορθοπεταλιά στους δρόμους της πόλης. Από τις κορυφαίες στιγμές η φωτογράφιση που έκαναν στον προάυλιο χώρο του νέου Δημαρχείου οι ποδηλάτες (με την φωτογράφο Καρολίνα Τσιρογιάννη και τον σκηνοθέτη Μάριο Σπυρόγλου να αποθανατίζουν το τεράστιο πλήθος ποδηλατών) και φυσικά η συνάντηση τους με τους Αγανακτισμένους στην πλατεία του Λυκού Πύργου, όπου σταμάτησαν για λίγα λεπτά συμβολικά διακόπτοντας και την συνέλευση με την παρουσία τους.

Σε γενικές γραμμές ο κόσμος εντυπωσιάστηκε και υπήρξαν αρκετά αστεία στιγμιότυπα, όπως αυτή με έναν παππού να σαστίζει με το μέγεθος της πορείας και τα body painting και να λέει "Είδες τι κάνει το μνημόνιο? Χαζεύει τον άνθρωπο!" αλλά και ένα πιτσιρίκι που ρωτούσε τη μαμά του "Μαμά τα καρναβάλια δεν τελείωσαν?"


Η πορεία είχε προγραμματίσει να κινηθεί στη διαδρομή Πάρκο Ξαρχάκου - Νέο Δημαρχείο-Ανδρόνικου-ΧΑΝΘ-Τσιμισκή-Βενιζέλου-Εγνατία-Εθν. Αμύνης -Τσιμισκή - Βενιζέλου -Δραγούμη-Νίκης-Λ. Πύργος-Πάρκο Ξαρχάκου. Τελικά υπήρξε μια μικρή αλλαγή και η εκτός προγράμματος αλλαγή της διαδρομής αφού η πορεία των ποδηλατών συνάντησε επί της Τσιμισκή, στο ύψος της Αριστοτέλους, πορεία διαδηλατών του ΠΑΜΕ και χρειάστηκε να αλλάξει εκτάκτως κατεύθυνση ανεβαίνοντας την Καρόλου Ντηλ - Αγία Σοφία - Εγνατία - Αμύνης.

Στο τέλος της πορείας και όταν άρχισε να σουρουπώνει οι ποδηλάτες επέστρεψαν στη βαση τους στο πάρκο Ξαρχάκου, όπου στήθηκε υπαίθριο πάρτυ με μπάρμπεκιου, μπύρες, ακροβάτες και djsets που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Και του χρόνου παιδιά!

ΥΓ: Και όταν λέω και του χρόνου το εννοώ και το τονίζω: να είμαστε καλά και με υγεία! Λίγο μετά την ποδηλατοδρομία η αλήθεια είναι πως τα χρειάστηκα αφού ένα πρόβλημα υγείας με κράτησε την επόμενη μέρα καθηλωμένο στο κρεβάτι μου και έτσι έχασα δυστυχώς το "Λιμάνι Αλλιώς", για το οποίο άκουσα επίσης πολύ καλά πράγματα. Ελπίζω πως θα είμαι στην επόμενη δράση της ομάδας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ