ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αυτές τις μέρες η εκπομπή που αποτέλεσε την αφορμή για να γίνει και αυτό το ιστολόγιο κλείνει 2 χρόνια παρουσίας. Δύο χρόνια με κινηματογραφική μουσική σε ένα ραντεβού που γινόταν μια φορά κάθε εβδομάδα. Από την επόμενη εβδομάδα κάτι αλλάζει. Κι αυτό γιατί θα συναντιόμαστε ραδιοφωνικά πλέον καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 6 με 7 το απόγευμα με μια νέα εκπομπή με θέμα και βασικό περιεχόμενο την μουσική και το τραγούδι στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Θέλω να πιστεύω πως θα είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον ταξίδι που θα αρχίσει σιγά σιγά να ξετυλίγεται. Περισσότερα από Δευτέρα και κάθε μέρα πλέον όποτε και η επικοινωνία μας θα είναι και πιο συχνή και πιο τακτική.

Φυσικά το κινηματογραφικό ραντεβού μας κάθε Πέμπτη συνεχίζει να ισχύει ως έχει απλά θα γίνεται και αυτό 6 με 7 το απόγευμα.

Τελειώνοντας αυτό το μικρό σημείωμα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που κατά διαστήματα τηλεφωνείτε ή επικοινωνείτε μέσω του μπλογκ και έχουμε μια διαρκή συζήτηση σε σχέση με το αγαπημένο μας χόμπι, τον κινηματογράφο και τα σαουντρακς. Οι φίλοι που έγιναν είναι αρκετοί και φυσικά συνεχίζουμε και μακάρι να γίνουμε περισσότεροι.
Ευχαριστίες φυσικά σε όλους τους συνεργάτες και την διεύθυνση του 9.58 και της ΕΡΤ3 που ο καθένας με τον δικό του τρόπο έδινε πάντα μια κατεύθυνση, μια ιδέα και την πολύτιμη υποστήριξη του για την συνέχεια. Ευχαριστίες φυσικά και σε όλους τους αφανείς συνεργάτες και φίλους μου που έμμεσα ή άμεσα αφήνουν έστω μια μικρή πινελιά με τις κουβέντες, με τα αλμπουμ και τις συλλογές τους, τα αρχεία και τα βιβλία τους στην υλοποίηση αυτής της εκπομπής.

Και φυσικά ευχαριστίες στον άνθρωπο που αποτέλεσε την αφορμή και την αιτία για να συμβαίνει όλο αυτό το πολύχρωμο και πολύβουο κινηματογραφικό πάρτυ κάθε Σάββατο αρχικά και μετά κάθε Πέμπτη: τον Μπαμπά που τρελαίνεται ακόμη και σήμερα να ακούει Νίνο Ρότα.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τι? τώρα θα μας πρήζεις καθημερινώς?
δεν ξέρω αν μπορώ να το αντέξω!!χεχεχε
Ο χρήστης De Facto είπε…
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!
(πιστεύω κι ο μπαμπας να ειναι περήφανος και να καταδεχτει να ακουσει και λίγο Κ.Βητα)
Ο χρήστης igkros είπε…
@ georgia

Όλο χαρά αυτό το παιδί.

Γεωργία καλό κουράγιο. ;-P


@ de facto

Ευχαριστώ!

Του βάζεις δύσκολα του μπαμπά. Ανήκει στους πιστούς ακροατές της παλιάς σχολής. Εδώ δεν αντέχει τα ηλεκτρόφωνα και τα συνθεσαιζερ του Ζαρ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
δηαδή πότε θα σας βλπεπουμε κύριες μου για καφέ? όχι τίποτε άλλο, αλλά να νικάω κάποιον στο τάβλι να εκτονώνομαι!!!xexexe!!
Ο χρήστης igkros είπε…
@georgia

Με ένα τελικό σίγμα αλλάζει το νόημα μιας λέξης. Πρόσεξε το αυτό!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ