ΒΟΛΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ: ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2013 !!!



Δεν ξέρω τι σχέση έχετε εσείς με τα αθλητικά αλλά εγώ νομίζω πως το έχω δείξει πολλές φορές εδώ μέσα ότι είμαι φανατικός φίλος τους. Έτσι η σημερινή είδηση ομολογώ ότι με χαροποιήσε μέσα στην αδιάφορη ειδησεογραφία των πρόωρων εκλογών (ακόμη δεν το αποφασίσαμε και πάλι κάλπες ονειρεύονται κάποιοι), άκριτης ριαλιτοΠασοκολαγνείας και λοιπών μίζερων καταστάσεων. Ποια είδηση? Ο Βόλος και η Λάρισα κατάφεραν να κερδίσουν την ανάθεση της διοργάνωσης των Μεσογειακών Αγώνων του 2013! Τώρα πως ακριβώς θα συνεργαστούν για να τα καταφέρουν δεν ξέρω αλλά υποθέτω πως θα ανοίξει κάποιους δρόμους για την ευρύτερη περιοχή.


Για όσους δεν ξέρουν τι εστί Μεσογειακοί Αγώνες να πω απλώς ότι είναι μια χαλαρή μινιατούρα Ολυμπιακών Αγώνων που αφορά όλα τα κράτη που απαρτίζουν γεωγραφικά την μεσογειακή λεκάνη. Συμμετοχή εδώ έχουν κυρίως νέοι αθλητές ηλικίας μέχρι 21-23 ετών (εθνικές ελπίδων δηλαδή). Η Ελλάδα ήθελε την διοργάνωση (που είχε ξαναδιοργανώσει επιτυχώς το 1991 στην Αθήνα) για την οποία Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Βόλος-Λάρισα δήλωσαν ενδιαφέρον. Τελικά επικράτησε η λογική ότι στην Θεσσαλία δεν έχει γίνει κάτι σημαντικό και η ελληνική υποψηφιότητα ήταν το δίδυμο Βόλος-Λάρισα, το οποίο κέρδισε την τουρκική Μερσίνα και την κροατική Ριέκα (η Ριέκα αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή αφού μαζί με την τωρινή έχει χάσει 4 φορές την ανάθεση της διοργάνωσης). Οι Μεσογειακοί του 2009 θα πραγματοποιηθούν στην Πεσκάρα της Ιταλίας. Μπράβο και μακάρι να βγει κάτι καλό για την περιοχή τους από αυτό το σκηνικό.
ΥΓ: Ανακοινώνεται σίγα σιγά και το πρόγραμμα μιας μεγάλης θεσσαλονικώτικης διοργάνωσης (Φεστιβάλ Κινηματογράφου) και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζομαι και πολύ παρά την φιλοδοξία των υπευθύνων να το μετατρέψουν σε ένα γκλαμουροψευτοΧόλιγουντ με διάφορους καλεσμένους Ά ποιότητας, που είναι αμφίβολο αν τελικά θα έρθουν. Τέλοσπάντων ο Νοεμβριος πλησιάζει όποτε περισότερα προσεχώς...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μμμμ, καλά! ας μην ήταν ο Ισίδωρος άντρας της Ντόρας και θα σου λεγα τι θα παιρνε ο Βόλος και η Λάρισα!!
Ο χρήστης igkros είπε…
Όλο κακίες είσαι! Σκέψου και λίγο θετικά!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εγώ θέλω, πίστεψέ με...αλλά δε μ' αφήνουν τα διαπλεκόμενα, χεχε!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ. ΤΩΡΑ ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΗΚΑΝ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΒΟΛΟ. ΑΝΤΕ ΡΕ. ΕΝΩΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ