Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ 2 ΦΥΛΩΝ ή MALADIE D' AMOUR ή 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΙΣΩ ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Κορίτσια μην με μισήσετε (πολύ). Συνεχίζω το παιχνίδι που άρχισε η Μάρω_κ και ρίχνω τη δική μου ζαριά. Αν αναγνωρίσετε τον εαυτό σας κάπου εδώ πρόβλημα σας (ως γνωστόν, όποιος έχει τη μύγα...)! Στο κάτω κάτω όλα αυτά με τον πόλεμο των δύο φύλων είναι έρωτας και τίποτα άλλο!



1. Να μπαίνουν με το έτσι θέλω στη ζωή σου : Έρχεται μια ωραία πρωία (ή νύχτα) και αυτή σε γνωρίζει. Σε γουστάρει και επειδή ως γνωστόν οι γυναίκες έχουν αποθρασυνθεί πλέον και δεν αναγνωρίζουν ρόλους (τι κυνηγοί και μαλακίες τώρα…) σε φλερτάρει στα ίσια και σου λέει με διάφορους περίτεχνους τρόπους «Αγοράκι λάμπεις και γουστάρω και τι θα έλεγες να συναπαντηθούμε και…». Με λίγα λόγια το στέρεο μοναχικό οικοδόμημα που έχτισες τρίζει συθέμελα από σεισμό 7 Ρίχτερ!



2. Να βγαίνουν με το έτσι θέλω από τη ζωή σου : Σαν χαλβάς που είσαι και κολακευμένος από το «ειλικρινές» ενδιαφέρον της πέφτεις με την μια. Και ενώ ζαχαρώνεις μέσα στο παραμύθι (που αυτή όρισε για να μην ξεχνιόμαστε) και κάνετε ότι είναι να κάνετε ξημερώνοντας σου πετάει την κοτρόνα «Ξέρεις δε νομίζω ότι ταιριάζουμε. Βρες ένα κοριτσάκι και ζήσε χαρούμενος. Δεν σου αξίζω» (αυτά και λοιπές μαλακισμένες δικαιολογίες για να γαμήσουν μια φορά και μετά μην τον είδατε τον Παναγή). Και ενώ η πόρτα κλείνει αναρωτιέσαι τι σκατά έκανες και πήγε λάθος

3. Να σου λένε ψέματα : Τι κι αν το ψέμα είναι γένος ουδέτερο? Κτήμα τους το έχουν κάνει οι κυρίες! Σήμερα είσαι «η μόνη παθολογική τους εξάρτηση» σπάζοντας τα τηλέφωνα για να ακούσουν τη φωνή σου και αύριο εξαφανισμένες με το μαλακισμένο πρόσχημα «έχω δουλειές, προσωπικά προβλήματα, δεν θέλω να σε μπλέξω». Εννοείται ότι ήδη βρίσκονται στην αγκαλιά του επόμενου γκόμενου ανόητε!

4. Το καλύτερο παιδί : Αυτός είναι ένας τίτλος τιμής που οι γυναίκες δίνουν σε όσους δεν τις εξιτάρουν αλλά δεν τον αντιπαθούν κιόλας. Απλά ξενερώνουν. Αν σου πουν ότι είσαι καλό παιδί μάλλον θα πρέπει να ανησυχείς. Αν λοιπόν φέρεσαι σαν τζέντλεμαν και δεν κάνεις γκέλες και τις τιμάς είσαι «καλό παιδί». Όπερ σημαίνει «Καλός Μαλάκας». Ενώ αν τις είχες γράψει στα αρχίδια σου και τις άφηνες να ξεροσταλιάζουν και να χτυπιούνται στα πατώματα για πάρτη σου αντί να τις κυνηγάς θα ήσουν απλά το Κωλόπαιδο που θα σερνόντουσαν από πίσω του μέχρι αυτοκτονίας (η περίφημη μέθοδος «Γραμματόσημο»). Πάντως με τίποτα δεν θα ήσουν καλό παιδί δηλαδή… μαλάκας!

5. Αχαριστία : Γένους θηλυκού, το λέει και το όνομα της! Εδώ είμαστε σε φάση που η γκόμενα σε ψήνει να κάνεις διάφορες αλλαγές «για το καλό σου». Μην την πιστέψετε φυσικά. Να δει αν μπορεί να σε ισοπεδώσει θέλει και να επιβεβαιωθεί ότι μπορεί να επιβάλλεται. Παιχνίδι είναι κι αυτό. Αν λοιπόν αρχίζει να σου ζητάει δραστικές αλλαγές από την πρώτη κιόλας μέρα (που θα σου ζητήσει 100%) του τύπου «Μένεις ακόμα με τους γονείς σου? Θα βρεις ένα σπιτάκι να μείνεις μόνος σου» ή «Αν θες να μείνουμε μαζί θα πρέπει να γίνεις πιο αυθόρμητος και πιο γενναιόδωρος απέναντι μου» ή «Σκέφτομαι όταν θα παντρευτούμε…» (τι να παντρευτούμε ούτε 2 μήνες σχέση γαμώτο μου!) και άλλα τέτοια χαριτωμένα τότε καλώς ήρθες λεβέντομαλάκα μου. Αφού αρχίσεις να υποχωρείς και να κάνεις τις «δραστικές αλλαγές» και να δίνεσαι τότε μην ξαφνιαστείς αν αυτή ξυπνήσει και αρχίσει να λέει παπαριές αλά «Δεν σου αξίζω. Νιώθω ότι κάτι άλλο θέλω. Είσαι καλό παιδί αλλά αντίο». Τότε βέβαια αξίζει να κάνεις αυτό που έκανε στην ταινία και ο Γεωργίτσης στην Λάσκαρη αφού τον έβαλε να ξυρίσει το μουστάκι: Πούτσα και ξύλο!

Σχόλια

Ο χρήστης Θερμεσιλαος είπε…
ποιά μου θυμίζει...;
ποιές μου θυμίζει...;
Ο χρήστης Μαρω_Κ είπε…
Καλημέρα.
Καλά μην είστε και τόσο θυμωμένος με τις γυναίκες αγαπητέ μου.
Χωρίς αυτές πώς θα γκρινιάζατε;
Ο χρήστης igkros είπε…
@θερμοσίλαος

Σας θυμίζει κάποια - ες συγκεκριμένα? Μη μου πείτε!

@μάρω_κ

Xε,χε! Σωστά! Όπως έχετε γράψει άλλωστε can live without them - can't live without them...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά υπάρχουν τέτοιες γυναίκες; Αίσχος! Εγώ γιατί πάντα ερωτευόμουν στα νιάτα μου τα αρσενικά αντίστοιχά τους; Και η μέθοδος γραμματόσημο καθόλου δεν με εκφράζει...Οργισμένο είδωλο αγαπητέ μου σήμερα!
Ο χρήστης igkros είπε…
@doratsirka

Άργησα να γεννηθώ βρε Δώρα μου! Ένα τέτοιο καλό κορίτσι έψαχνα πάντα να ρίξω άγκυρα. Το γραμματόσημο πάντως δυστυχώς ή ευτυχώς κάποιοι-ες το δουλεύουν σύστημα τόσο που κοντεύουν να γίνουν μέτοχοι στα ΕΛΤΑ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Jesus Christ Superstar, once again.
Κι εμείς αγαπήσαμε και πληγωθήκαμε, δεν κάναμε κι έτσι. Μετά παρεξηγήστε που λέω ότι όλη αυτή η φυλή των ψαγμένων, διανοούμενων και λοιπών ντεμέκ κουλτουριάριδων αποτελείται εξ' ολοκλήρου από άτομα αγνώστου ή ανύπαρκτου σεξουαλικού προσανατολισμού, μισογύνηδες και μισανθρώπους με μια τεράστια λίστα συπλεγμάτων που άνετα θα μπορούσε να αποτελέσει διατριβή για PHD στο τμήμα ψυχολογίας.
Ουφ,κουράστικα!!!
Χαλαρώστε λιγουλάκι. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να διαφωνίες και Tantra. Ζήστε, αγαπήστε και πληγωθήτε. Όλα αυτά κάνουν την ζωή όμορφη και ενδιαφέρουσα.

Και μην ξεχνάτε.....σας αγαπάω!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Είσαι και επίσημα πλέον μια εμβληματική φυσιογνωμία στο Κίνημα των Χαλαρωμένων Μισογύνηδων. (ΚΙ.ΧΑ.ΜΙ.)

Άψογος, φίλε.
Ο χρήστης Πέτρος Αλμπάνης είπε…
ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ALPS.ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΥΝΙΚΟΣ...ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ-ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙΣ-ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ.ΟΙ ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...ΠΛΕΟΝ.ANYWAY ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΧΑΛΑΡΩΜΕΝΩΝ ΜΙΣΟΓΥΝΗΔΩΝ? ΟΧΙ ΤΩΡΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΕΤΣΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΒΡΕ...
Ο χρήστης igkros είπε…
@vassilios

Ώραια η κοσμοθεώρηση σας αλά Αλιφέρη αγαπητέ. θα ήθελα να βέβαια να μου αναφέρετε τις φορές που αγαπήσατε και πληγωθήκατε. Και φυσικά αφού δεν ανήκετε στον ευπαθή κλάδο των "ψευτοκουλτουριάρηδων" να μετρήσετε και να μου πείτε τις φορές που σπάσατε την μεσούλα σας ρυθμικά απο ένα αχ και βαχ στο παρακμιακό μπαρ-κλαμπ που συχνάζετε .

Α! Να μην ξεχάσω! Σας αγαπάω πολύ!Μούκια!
Ο χρήστης igkros είπε…
@ilias dimopoulos

Φίλε Ηλία,

Ανταλλάσω την ιδιότητα του επίτιμου μέλους του ΚΙ.ΧΑ.ΜΙ. με ένα τανγκό και 2 ποτήρια κρασί μαζί της μια νύχτα στην έρημη αμμουδιά. Μόνη παρέα μας ο ήχος του κύματος και το φως του φεγγαριού. Ελπίζω κατόπιν τούτου να με ψηφήσετε ως επίτιμο στέλεχος του ΚΥ.ΧΑ.ΠΟΙ (ΚΥκλος των ΧΑμενων ΠΟΙητών).
Ο χρήστης igkros είπε…
@πετροσ

Ελπίζω να σε κάλυψα Πέτρο με την προηγούμενη απάντηση μου.

Είναι απλά ένα παιχνίδι που ξεκίνησε και θα τελειώσει εντός μπλογκ. Ή αν θες ο καθρέφτης που άλλοτε βλέποντας το είδωλο σου σε αυτόν χαμογελάς και άλλοτε ξυπνόντας άσχημα σοκάρεσαι με αυτό που απεικονίζει και θες να τον σπάσεις. Ο μακαρίτης ο Λέννον θα το όνομαζε πολύ λιτά mind games...

Υ.Γ. Οι ανδροπαρέες είναι εξίσου ενδιαφέρουσες με τις γυναικοπαρέες αγαπητέ. Το να θες να μιλάς για το νέο μοντέλο Μερσέντες, την Σάσα Μπάστα και τον Ροναλντίνιο είναι τό ίδιο ενδιαφέρον με την νέα λοσιόν της Λανκομ, τη νέα κολεξιόν του Νίκου και τους κοιλιακούς του Σάκη. Φυσικά μέσα σε όλα αυτά μπλέκουμε πάντα και την αγάπη μας για την τέχνη...
Ο χρήστης etalon είπε…
ΜΠΡΑΒΟ!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!
Μονο ενας που αγαπάει τοσο ομορφα τα κορίτσια μπορει να γραψει τοσο πετυχημενα κακιες γι αυτα.
Εκει ομως που πραγματικα με τσακισες ειναι το Νο 4.
Εχεις τοσο δικιο που φανταζομαι οτι να σου πει πλεον καποιος ποσο καλο παιδι ειναι το θεωρεις βρισια.
(και καλα κανεις)
Μη σκας. Ο χρονος ειναι υπερ σου. Στα 30 τους ειναι τελειωμενες και με τα βιολογικα ρολογια να σπανε τα κοντερ.Στα 40 μας θαμαστε ακομα πολυποθητοι...
Η εκδικηση μας εχει βαθος χρόνου.
Καλο καλοκαίρι.
Ο χρήστης etalon είπε…
Αυτο το Η ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ τελικα εχει ανανεωσει το λεξιλόγιο μας.
Ο χρήστης igkros είπε…
@etalon

Πάντα γενναιόδωρος απέναντι μου! Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την βεβαιότητα σας για μένα.

ΥΓ: Αυτή η Ψυχή στο στόμα έκανε γενικώς πολλά στην ψυχοσύνθεση μας...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αποκωδικοποίηση....: ψυχής, σιω΄πής, θρησκειών, μυθολογιών,.....
Σχηματοποίηση λόγου, κοσμογονία, θεογονία,....
URL : www.siopi.gr
Γεια.....

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ