ΕΔΩ ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ! ΕΔΩ ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ!


Έρχεται και ξαναέρχεται πάντα επίκαιρη και πάντα με την ίδια φρεσκάδα. Οι ανταποκρίσεις του δημοσιογράφου Μπρίνη από την Λιλίτσα και την Βροντοσαυρίνα Γλυκερίνα, το Πόρτο Λίλι αγναντεύοντας το Λιλιπέλαγος παρέα με τον Μπιξ Μπιξ, την Μπομπίλα, τον Χαρχούδα, τον Δυστροπόπιγκα και την Όφη-Σόφη είναι το ίδιο απολαυστικές 33 χρόνια μετά! Και πως να μην είναι όταν φέρουν την υπογραφή ανθρώπων όπως η Λένα Πλάτωνος, ο Νίκος Κυπουργός, ο Δημήτρης Μαραγκόπουλος, η Μαριανίνα Κριεζή, η Ρεγγίνα Καπετανάκη. Και ότι οι Λιλιπουπολίτες είχαν την προστασία του Τρίτου Προγράμματος του Μάνου Χατζιδάκι.

Ιστορίες για παιδιά από 5 εως 105 ετών, που έγιναν ραδιοφωνικό πρόγραμμα και αργότερα συλλεκτικοί (πλέον) δίσκοι βινιλίου αλλά και cd. Και έτσι σήμερα στις 17.00 ποδαρικό για το 2009 στην εκπομπή κάνουν το χοντρό μπιζέλι που χορεύει τσιφτετέλι, η Ρόζα Ροζαλία και μια Κινέζα που κολυμπά σε μαγιονέζα!


Σημέιωση: Είναι κρίμα που η μαμά ΕΡΤ και οι ανευθυνουπέυθυνοι καρεκλοκένταυροί της έχασαν αρκετά από τα αρχεία τους - μεταξύ τους και η Λιλιπούπολη - γράφοντας και σβήνοντας τις μπομπίνες! Ακόμα και έτσι όμως κάποιες από τις ιστορίες της θρυλικής εκπομπής σώθηκαν είτε τυχαία ή και από αγάπη κάποιων ακροατών. Και ξαναμεταδόθηκαν από το Τρίτο στα 30α γεννεθλια της Λιλιπούπολης.


Σχόλια

Ο χρήστης Giannis Kafatos είπε…
den άκουσα την εκπομπή, αλλά δε θα μπορούσες να εχεις καλύτερο ποδαρικό!
εδώ και 4 χρόνια που έχω παιδιά την ακούμε, την ξανακόυμε, μέχρι που κάναμε ένα ταξίδι από το πήλιο στην Αθήνα ακόυγοντας την Αρκόυδα καφέ "εκατομμύρια" φορές. Είναι ένα μαγικό έργο που μαγεύει τα παιδιά και για μας τους "μεγάλους" όμως είναι ένα βάλσαμο. είναι η ασπίδα για την ασχήμια.
καλή χρονιά σου εύχομαι, με υγεία και έμπνευση!
:)
Ο χρήστης καλημέρα είπε…
Καλημέρα Γιάννη!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Ο χρήστης μαριάννα είπε…
Χρόνια πολλά Γιάννη! Όλα τα καλά σου εύχομαι!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ