ΤΖΕΙΜΣ ΦΡΑΝΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΘΑΓΟΥΕΙ ΟΙ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΕΣ ΤΩΝ ΟΣΚΑΡ 2011!


Παράλληλα με το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης θα τρέχει το επόμενο δεκαπενθήμερο (και μέχρι τα τέλη Φλεβάρη) και η οσκαρική κούρσα στις ΗΠΑ. Η οποία σήμερα έβγαλε καυτή είδηση και σας την προσφέρω άμεσα.

Ο Τζειμς Φράνκο και η Άν Χάθαγουεϊ θα είναι οι οικοδεσπότες των 83ων Όσκαρ, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την Ακαδημία πριν από λίγο. Οι δύο νέοι ηθοποιοί έχουν εμφανιστεί και στο παρελθόν σε απονομή όσκαρ ως απλοί παρουσιαστές και απονεμητές βραβείου αλλά δεν υπήρξαν ουδέποτε οικοδεσπότες. Όπως δήλωσαν οι παραγωγοί του σώου η επιλογή έγινε με κριτήριο την εκπροσώπηση στην όλη διαδικασία της νέας γενιάς του χόλυγουντιανού star system, που παρουσιάζεται με την φρεσκάδα της εντυπωσιακή και πολυτάλαντη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φράνκο πρωταγωνιστεί σε ένα από τα πολυαναμενόμενα οσκαρικά χαρτιά του 2011, τις "127 Ώρες" του Nτάνι Μποϊλ (που ανοίγει την Παρασκεύη το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης). Εκτιμάται λοιπόν πως θα είναι υποψήφιος στην κατηγορία του Α ανδρικού ρόλου λόγω της δυνατής ερμηνείας του (ως Άαρον Ράλστον) και τελικά συμβεί αυτό θα είναι μια παράδοξη πρωτιά για τα όσκαρ (τέτοιες πατέντες μόνο στην Ελλάδα βλέπαμε μέχρι πρότινος).

Αντίθετα η Άν Χάθαγουει έχει ήδη προταθεί μια φορά το 2008 για Όσκαρ Α γυναικείου ρόλου για την ταινία "Rachel Getting Married"."

Η απονομή των 83ων Όσκαρ θα γίνει στις 27 Φεβρουαρίου 2011 στο θέατρο Κόντακ και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε περισσότερες από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ