ΜΙΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (REMEMBER THE 22ND DAY OF SEPTEMBER)

Χρειάζεται λίγη φαντασία, ομαδικότητα και μεράκι για να δημιουργήσεις συνθήκες όπως αυτή που προσπαθεί η ομάδα της Parallaxi και του Θεσσαλονίκη Αλλιώς. Τρείς μήνες μετά το - απόλυτης θετικής διάθεσης για όσους το ζήσαμε - τρίημερο και είδαμε πραγματικά την Θεσσαλονίκη αλλιώς ήρθε η ώρα να ζήσουμε και μια μέρα χωρίς αυτοκίνητο αλλιώς! 22 Σεπτεμβρίου όσοι είστε στη Θεσσαλονίκη συντονιστείτε. Οι δρόμοι κλείνουν για τους οδηγούς και ανοίγουν για τους πεζούς, τους ποδηλάτες, τους σκειτμπορντερς, τα παιδιά, την τέχνη και όλες τις υπόλοιπες ασεβείς μεινότητες της πόλης. Κάντε ένα κλικ στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα και χαρείτε το απόγευμα της 22ης Σεπτέμβρη με έναν τρόπο διαφορετικό. Θα είμαστε και εμείς εκεί για να το χαρούμε!

ΥΓ: Όσο για τους υπεύθυνους φορείς της πόλης ήρθε η ώρα να ξεπεράσουν την αμηχανία, την μοναξιά, την εγωπάθεια και όλες τις άλλες παιδικές ασθένειες του παρελθόντος ώστε να δει η Θεσσαλονίκη κάτι διαφορετικό σαν προοπτική. Η συνεργασία δεν κοστίζει τίποτα, οφελεί τους πάντες και μπορείτε να κάνετε θαύματα από το τίποτα!

ΥΓ1: Προς ΟΑΣΘ : Μου κάνει εντύπωση γιατί η Ημερα χωρίς αυτοκίνητο υπάρχει για τον ΟΑΣΘ από τις 4 το απόγευμα και μετά. Γιατί αυτό αποφάσισε ο οργανισμός: λεωφορεία δωρεάν για τις 22 Σεπτεμβρίου από τις 4 το απόγευμα και μετά. Το έργο που προσφέρει όμως ο ΟΑΣΘ εδώ και 50 χρόνια είναι μοναδικό. Ενημερώστε τους επιβάτες σας για την πολίτιμη προσφορά σας και επενδύστε στην κοινωνία που σας χρειάζεται. Κάντε πρωτότυπες κινήσεις, αγκαλιάστε το επιβατικό κοινό σας. Με χαζές κληρώσεις και ερωτησούλες μέσω διαδικτύου δεν προσφέρετε καμία προβολή στον ΟΑΣΘ και κανένα έργο. Θα ήταν προτιμότερο να αφήσετε δωρεάν τις μετακινήσεις για μια ολόκληρη ημέρα και να δώσετε την ευκαιρία σε όλους να μετακινούνται ελεύθερα. Για να κατανοήσουν και αυτοί με την σειρά τους τι κερδίζουν αν αφήσουν το αυτοκίνητο στο παρκινγκ και πάρουν το λεωφορείο χωρίς να προκαλέσουν το συνηθισμένο μποτιλιάρισμα, το καυσαέριο, τα νεύρα...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΕΡΕΟ ΝΟΒΑ - ΝΕΑ ΖΩΗ 705 (ΤΟ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ)

ΟΙ 100 ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΝΙΚΑ

ΑΡΜΑΝΤ ΑΜΑΡ - Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ